Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Λευκή καταιγίδα

Τι να πω για όλα αυτά που έγιναν...  Τα βλέπω από μακριά, ένας θεατής ανήμπορος να δράσει.  Να δράσει  να κάνει τι;  Νοιώθω πολύ μικρή ακόμα και να το συζητήσω.  Ακούω διάφορες γνώμες, όλοι έγιναν ειδήμονες...  Καλά ταξίδια σε αυτούς που έφυγαν. 

Τι περιμένω;  Κάθομαι στη βεράντα μου χωρίς φώτα, μόνο το λαπτοπ ανοιχτό και η ενοχλητική λάμπα που το δρόμο.  Δαμέ στο χωριό έχει μια δροσιούα...είχα πάει και θάλασσα σήμερα, εν ότι πρέπει.  Έχει και ένα φεγγάρι...ενι ξέρω αν εν πανσέληνος αλλά εν ολόφωτο.  Θέλω απλά να κάτσω μιαν αναπαυτική και να το θωρώ.  Και η μοναξιά τελικά έχει τη δική της γλύκα, έχει καιρό να νοιώσω τόσο ήρεμη.  Εν ησυχία, κανένας εν κινείται, εν σκέφτομαι τίποτε.  Λαλείς τελικά να αγαπήσω την μοναξιά μου για να φύει;  Πρέπει να μου πει τι θέλει πάντως για να ξέρω, εν γίνεται να συνεχιστεί τούτη η κατάσταση!  

Ένεν ότι εν έχω τίποτε να κάμνω, άμα θέλω βρίσκω να κάμνω πράματα αλλά με το ζόρι.  Πράματα που εν με γεμίζουν και κάμνω τα με το κούντημα ή ακόμα και οι εξόδοι εν με άτομα που εν μας δένουν και πολλά πράματα που στην τελική νομίζω εν λλίο ανούσιο. 

Με τες μουσικές μου νομίζω έχασα λίο επαφή.  Ακούω τα ίδια και τα ίδια και αποφάσισα να αρχίσω να ακούω καινούρια πράματα.  Σαν να μεν έχω όρεξη ούτε συναυλίες να πάω, ούτε έξω να βγω.  Συνέχεια καρτερώ την ώρα να πάω για ύπνο για να διαβάσω 2-3 σελίδες που ένα βιβλίο και να ποτζοιμηθώ.  Τι περιμένω;




3 σχόλια:

evroskarseras είπε...

ως γεγονός εμέιναμεν στο 1-0...

Σκουλουκούιν είπε...

Κι εγώ νιώθω ότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και να κάνω οτιδήποτε, νομίζω είμαι επηρεασμένη από όλα αυτά τα εξωφρενικά που έχουν συμβεί και νιώθω πολύ θυμό μέσα μου.
Γενικά όμως σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμώ να κάνω ένα περίπατο, μόνη μου ή και με παρέα, δίπλα από τη θάλασσα ας πούμε. Βοηθά νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

@Εύρος: Ναι έχεις δίκιο. Θα επανέλθουμε όμως, που εννα πάει..

@Σκουλουκούιν: Γεια σου σκουλουκούιν! Αρέσκει μου πολλά το όνομα σου! Ευχαριστώ για τες συμβουλές...γενικά εκουράστηκα πολλά! Εν τραβώ να κάμω τίποτε, σαν να γέρασα απότομα... :/

rock'n'rollheart