Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Πνίουμαι

Πιάνει με πολλά συχνά τούτο το συναίσθημα.  Τουλάχιστον τα τελευταία 3-4 χρόνια.  Εν υπερβάλλω.  Με διαλείμματα, μπορεί.  Κάθουμαι στον καναπέ και θέλω να βουλιάξω όσο πιο βαθιά γίνεται, να με ρουφήσει να φύω που δαμέ!  Που επήαν ούλλοι ρε γαμώτο άμα θέλεις να πάεις ένα περίπατο;  Που εχαθήκαν ούλλοι άμα θέλεις να μιλήσεις με "ένα" πλάσμα;  Έκαμα τόσα πράματα τες τελευταίες δυο εβδομάδες κι όμως εν έχω όρεξη να κάτσω να τα γράψω.  Ίσως αργότερα.  Απλά είπα να δώσω το παρόν μου.  Η μόνη καλή συντροφιά είναι το βιβλίο μου και ο ύπνος τωρά που το σκέφτομαι.  Τζοιμούμαι δεκάωρο σίουρα και διερωτούμαι: εν φυσιολογικό;  Ένιγουεϊ.  Εν με κόφτει.

6 σχόλια:

evroskarseras είπε...

μα ζείς εν λεφκώ πεμου ?

marilou είπε...

χαχαχαα εύρο!
και μένα πίανει με τούτο το πράμα,ειδικά αμα έχω πολλά πράματα μεστον νου μου (μην χέσω) και στο τέλος καταφέρνω τα και εν μπορώ να λειτουργήσω.
Πάντως είσαι μεστον νου μου μάλλον γιατί και γω σήμερα έτσι νίωθω.
Που τζιαμέ που η αυριανή μου μέρα επεριλάμβανε βόλτα για καφέ στο Σόχο και να πάω να δω την συγγραφέα μου,ξαφνικά εβρέθηκε μεστην κουβέντα ενα ίντερβιου για μια θέση που με ενδιαφέρει μεν αλλα με πολλά χάλια μισθό.Τι να κάμω ένηξερω!Σκέφτουμε σκέφτουμε αλλά όσο παραπάνω σκέφτουμε τόσο πιο πολλά πνίουμε και τόσο πιο πολλά χάνουμε μεστον νου μου. Ενά θελά να είχαμε ένα κουμπί που να μας σβήνει,έτσι απλά όπως σβήνουν τα φώτα και τα κομπιούτερς,απλά να διαλέεις να κλείσεις και να σταματά ο νους σου!ενα ήταν πολλά κουλ!

Πρασινάδα είπε...

Εγώ πάλε πνίουμαι στην δουλειά....
Ούλλοι περνουμεν έτσι φάσεις ρε...νομιζω εν κάπως φυσιολογικό. Εν μπορούμε να είμαστε πάντα μες την τρελή χαρα. Εν να περάσει αμαν προσπαθήσεις λίο τζαι εσύ να αλλάξεις την διάθεση σου.

Ανώνυμος είπε...

@Εύρος: Εν σου ξεφεύγει τραγούδι βλέπω.

@Μαριλού: Μαριλού μου... μεν τα αφήνεις να σε πνίουν..δώστους λίο χρόνο και η απάντηση ενα έρτει που μόνη της..

@Πρασινάδα: Εγω Πρας μου δηλώνω άνεργη και εννα ήθελα να είχα μια δουλειά να κάμω, που να ξέρω εννα την κάμω και να ξεγνοιάσω παρά να είμαι αθκιασερή και να σκέφτουμαι διάφορα...

rovk'n'rollheart

Πρασινάδα είπε...

Εννούσα τζαι εγώ πνίουμαι....αλλά στην δουλειά.
Πνίεσαι δηλαδή γιατι έν έσhεις πολλά πράματα να κάμεις τζαι μεινίσκει σου πολύς χρόνος για σκέψη τζαι μελαχολείς;;;Νομίζω ήβρες ποιά εν η λύση μόνη σου. :)

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να εν ένας τρόπος να ξεχνιέσαι, τούτο θέλω να πω...

rock'n'rollheart