Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Πώς έγινα έτσι...


Πως έγινα έτσι... πως εκατάντησα... έχουν δίκιο οι αναρχικοί που γράφουν στον τοίχο: "Θέλουν να κάνουν το μυαλό μας κομπόστα".  Βλέπω το να γίνεται.  Πως ήταν η ατάκα "I see dead people";  Που πότε έχασα την μιλιά μου; Που πότε σιωπώ αμα με προσβάλουν μες τα μούτρα μου;  Εγώ εν άφηνα τίποτε να πέσει κάτω, εκαθάριζα πριν καν προλάβε ο άλλος να πεί μισή κουβέντα για μένα.  Ήμουν ίσια, πάντα ήμουν ίσια... περήφανη... πως καταδέχομαι τωρά να χαμηλώνω το κεφάλι;  Τζαι όι μονο να το χαμηλώνω αλλά να θέλω να μιλήσω και αντί για τούτο να βγαίνουν λυγμοί και να προσπαθώ να συγκρατήσω τα δάκρυα.  Εγώ! Ποιά είσαι εσυ κυρία μου; Α;  πέμου τι έκαμες στη ζωή σου που σε καθιστά ανώτερη που μένα. Τι έκαμες; Ξέρεις τον manager τζαι τον ιδιοκτήτη;  Αν είχα αρχίδια θα σου έλεα "Στ’ αρχίδια μου!" Αλλά εν έχω. 

Συγχαρητήρια! Μπήκες στο πνεύμα. Μην μιλήσεις γιατί κινδυνεύεις.  Εν αντροπή να μάθει ο προϊστάμενος σου ότι έχεις πρόβλημα, ή οτι έκαμες πρόβλημα στην κολλητή του αφεντικού.  Τούτη έχει άκρες παντού.  Ασε που εννα φάεις το βρισίδι της χρονιάς σου.  Ξιτιμάζει όπως τον φορτηγατζή γέρημη. Εγώ πότε εξίχασα τζείνα ούλλα τα ωραία που ήξερα;  Μάλλον έγινα πολλά καθως πρέπει.  Ήρεμα. Σκέφτου ότι η θεία σου που δουλεύκει πολλά χρόνια τζιαμέ εβοήθησε σε να έβρεις την δουλειά, εν κρίμα να την απογοητεύσεις. 

"Ατε κανεί να χαμογελάς! Ήντα μπου χαμογελας; Εννα φκάλεις τίποτε φωτογραφία;"  Μα γαμώ την ιστορία μου ρα σhύλλα εννα μεν χαμογελάσω στα πλάσματα όξα ετσακρισες που το κακό σου ρα μαλακισμένη που επήες κουνιστή λυγιστή να μιλήσεις του αράπη του σhεσολίρη τζαι έτυχε να τον ξερω τζαι εγώ τζαι εκαλοσώρισα τους μετά που σένα. Μαλακισμένη! Φοάσαι άμπα τζαι χάσεις που τες δημόσιες σχέσεις γαμώ την ιστορία σου; Έχεις τα πλακάκια με τον μάνατζερ τζαι εννα σου πιάσω τα πρωτεία στην μόστρα;  Νομίζεις χαλά με να μεν τους μιλώ τζαι να είμαι όπως νοιώθω; Αλλά αν είμαι όπως νοιώθω εννα μπω μέσα τζαι με το καλημέρα εννα μουπ πεις : "Νάμπον τζείνη η φάτσα;"  Ποθκιάντραπη! Καλά την έσhεις! Να δούμε πόσα πιττατζιάζεις.  Πέρκι να έσhεις τζαι μετοχές! Γαμώτο! Τωρά τζαι αν την εφάμεν!

Κάθετε τζαι σχολιάζει τζιόλας τζαι λαλεί της άλλης: "Ένι μπορώ την βλακεία."  Α;; ακουσα καλά;; εν σε μένα που επήενε τούτο; Ενι ξέρω αλλά ενευρίασα τζαι αντί να πολοηθώ έσκασα! Όι ρε γαμώτο! Έσκασα! Τζαι εν της έσυρα την μπασκέτα με τα ποτήρια πας την κελλέ της γαούρας. Που νομίζει ότι κρατά τον θεό που τα αρχίδια!  Τι είσαι μάναμου;  Ποιά είσαι;  Ε ρε τζαι να ‘χα την δύναμη να της τα πω.  Αλλά κατι ξερουν τζαι οι άλλοι που δουλεύκουν τόσα χρόνια μαζί της. Εμάθαν να σκάζουν τζαι περνουν.  Τζαι τζείνο που εν κάμνω καθόλου χάζι, εν ότι η διασκέδαση τους τζαι τα αστεία τους με τες άλλες ενι να ξιτιμάζουντε τζαι χασκογελούν οι κάριες! Αν τες εκτιμά τζείνες πιο πολλά που μένα, με γειά της με χαρά της!  Ας γαμιέτε!      

Τωρά τι κάμνουμεν;  Το κέρατο μου.  Να μου ταράσσει τα νεύρα μου ο πελλός, να κλαίω όπως το μωρό τζαι να μεν έχω τη δύναμη να πάω να βοηθήσω της μάνας μου!  Εκουράστηκα! 

11 σχόλια:

Grouta είπε...

Μπορει τουτα πον να σου πω ναν τζαι πολλα ακυρα, γιατι εν μπορω να ξερω ακριβως ποια εν η φαση...

Γενικα, ομως, τεθκοιους ανθρωπους πρεπει να τους λυπασαι! Μονο λυπηση τους ταιρκαζει! Τζι επειδη γελα καλυτερα, οποιος γελα τελευταιος, να εισαι ανετη! Εν υπαρχει πιο αινιγματικη συμπεριφορα που την ανεση! Γιατι τζει που νομιζουν οτι σου σπαζουν το ηθικο, η ανεση σου φανταζει μυστηριο τζαι τοτε αρκεφκουν να σε φοουνται, γιατι εν μπορουν να προβλεψουν τις αντιδρασεις σου...

Nonis είπε...

παρόλο που είμαι τζαι εγώ έξω που το χορό, ενά συμφωνήσω με την Γρούτα...

με το να την ξητημάσεις, να την κτυπήσεις κλπ εν τζαι να λύσεις το πρόβλημα... ενά σου φύει ο θυμός αλλά ενά φκει που πάνω πάλε γιατί ενά συνεχίσεις να δουλεύκεις τζαμέ ή αν σε απολύσουν εν σαν να τζαι ενίκησε σε, εν νομίζω να αξίζει να χάσεις την δουλειά σου για ένα τέθκιον 'άνθρωπο'...

ο μόνος τρόπος είναι τζίνος που ανάφερε η Γρούτα... με τον καλύτερό σου τρόπο πάντα, χαμόγελο... τζαι ενά ρτει τζαι η ώρα της...

Georgia είπε...

...νομίζω ήταν καλό το anger management therapy που έκαμες δαμέ...
εμ... θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.

TwistedTool είπε...

Συμφωνώ με Georgia.

Που δαμαί τζιαι δα, δείξε της ότι την αγνοείς τζιαι ότι εν φακκάς πένναν. Για το χαττίριν της θείας, όι τίποτε άλλον..

Τζιαι χαμογελούιν :)

TwistedTool είπε...

Υ.Γ.: Στο ότι συμφωνώ με Georgia συμπεριλαμβάνεται και το ότι συμφωνώ τζιαι με τους προλαλήσαντες!

Ænima είπε...

Επρόσεξα και εγώ ότι που τότε που ετέλειωσα τις σπουδές μου και έπιασα δουλειά και εμπήκα στο σύστημα που λέμε, χωρίς να ξέρω τον λόγο έχασα μέρος του δυναμισμού και του αυθορμητισμού μου. Κάποτέ δεν ανεχόμουν μύγα στο σπαθί μου άμαν είχα δίκαιο, τωρά μπορεί να ακούσω πράματα να ενοχληθώ να κάτσω να τα σκέφτουμαι και να νευριάζω μόνη μου. Ότι σου είπαν οι προλαλήσαντες έχουν δίκαιο. Η Γρούτα που είπε να δείχνεις άνετη έχει μεγάλο point.

Ρόκα είπε...

@ Γρούτα: Ευχαριστώ για την συμβουλή σου, κατι τέτοιο έχω υπόψην να κάμω. Το καλόν εν ότι εν την έχω συνέχεια τούτη τη βουρκάρα, εξαρτάται που το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και μάλλον εννα ζητήσω να μεν με βάλουν ξανά τζιαμέ.

@ Νόνη μου! Ευχαριστώ! Ναι έχεις δίκιο, εν θα χαμογελώ καν, αφού χαλά την Κυρία... Θέλω να την τριχομαλλίσω όμως... :s

@ Ευχαριστώ Γεωργία!

@ Τουίστετ: Είπαμεν όι χαμόγελα! Τς τς τς... Εντομεταξί τούτη τη κουβέντα είπα την σε κάποιους που δουλεύκουμε μαζί και μάλλον εννα γίνει η ατάκα της σεζόν!

@ Αενίμα! Εμπήκαμεν στο σύστημα! Μπορεί όμως να έχουμε ακόμα ευκαιρίες να γλιτώσουμε που την μηχανή του κιμά! Μπορεί...

TwistedTool είπε...

Ποιά ατάκα;

Ρόκα είπε...

Κάθε φορά που με βλέπουν να χαμογελώ φωνάζουν μου!

Sike είπε...

1. "There are over 7 billion people on the earth and you're goin to let ONE person ruin your day?"

2. Έννεν κατανάγκην κακό το ότι είσαι λιγότερο αυθόρμητη τζιαι κρύφεις. Δε την τζείνην που εν το αντίθετο and what you think of her.

3. Συμφωνώ με γρούτα και σία. Μεν της κάμεις τη χάρη να δείξεις ότι χαλιέσαι. Αντιμετώπιζε την με λύπηση να δεις τι χάζι θα έshει! Να της απαντάς με ύφος "μάνα μου ρε το καθυστερημένο μας" τζιαι "ο γιατρός είπε να σου λαλούμε μόνο ναι"

Ρόκα είπε...

Χαχαχα! Ευχαριστώ! Εννα δείξει την επόμενη φορά που να δουλέψω ξανά μαζί της να δούμε τι εννα γίνει...