Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Spring is coming



Εμπήκε για τα καλά ο χειμώνας.  Πότε θυμάστε εσείς να βρέχει για τόσες πολλές μέρες συνεχόμενα στην Κύπρο.  Φυσικά εν πολλά καλό τούτο αλλά ουλλοι παραπονιούνται γιατί εσυνιθίσαμεν στο ηλιουι...
Τι γίνεται όμως με τον χειμώνα που κουβαλούμε μέσα μας... κάθε μέρα... είτε είναι καλοκαίρι, είτε είναι φθινόπωρο.  Το θέμα είναι η ζεστασιά μέσα μας... πόσο καλά νοιώθουμε, πόσο δίνουμε και πόσο παίρνουμε που τους άλλους.  Πόση ενέργεια ανταλλάσσουμε με τους φίλους μας, την οικογένεια μας.  Τελευταία παρατήρησα ότι είναι θέμα ενέργειας.  Τζείνο που ξέρω εν ότι χρειάζεσαι ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σου όπως σε χρειάζονται τζαι τζείνοι. Χρειάζεσαι ανθρώπους χαρούμενους, να σε κοιτάζουν με χαμόγελο τζαι εσύ να νομίζεις ότι έλαμψε ο ήλιος μόνο για σένα τζαι εφώτισε  το πρόσωπο τζαι την ψυσhή σου.  Χρειάζεται όμως τζαι εσύ να είσαι χαρούμενος για να μπορείς να το μεταδώσεις σε έναν φίλο σου άμα εν είναι καλά, τζαι άμα καταφέρεις να τον κάμεις να χαμογελάσει εσύ εννα νοιώθεις ακόμα καλύτερα. 
Πως είναι, ξέρεις;  Να προσπαθείς κάθε μέρα να σταθείς στα πόδια σου για να κάμεις τα πράματα που πρέπει να κάμεις;  Μια αγκαλιά δια σου την ενέργεια που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις, να συνεχίσεις να ζεις, να ευχαριστείς τον εαυτό σου τζαι τους άλλους στα πράματα που περιμένουν που σένα.  Υπομονή!
Έρκεται  η άνοιξη... η άνοιξη εν η εποχή που ξυπνά ότι ετζοιμάτουν  τον χειμώνα.  Εν η εποχή που εννα φέρει όμορφες μυρωδιές και ζεστό αέρα.  Εν η εποχή που εννα πιέννουμε περιπάτους στη πόλη, να ανακαλύψουμε καινούρια πράγματα, να πιέννουμε περιπάτους στην θάλασσα... remember yesterday walking hand in hand… Μακάρι να εν η εποχή που εννα φέρει πιο πολλή ζεστασιά μέσα μας, σε ούλους μας.  Εν η εποχή που ερωτευκούμαστε... πρέπει να ερωτευκούμαστε...μακάρι να εν η εποχή που εννα έβρουμε ανταπόκριση, αληθινή, ολοκληρωτική.  Μεν νομίζετε ότι επέλλανα... ξέρω ότι έχουμε ακόμα αρκετό καιρό αλλά εγώ άρχισα που τα τωρά να περιμένω την άνοιξη χαμογελώντας. Επήα προχτές ένα περίπατο στο χωριό και είδα μια αμυγδαλιά πολλά λιο ανθισμένη και ενθουσιάστηκα.  Spring is coming!     

10 σχόλια:

Rania είπε...

η αμυγδαλιά έχει την μαγική ικανότητα να σε κάμνει να σκέφτεσαι την Άνοιξη in the dead of winter! εν amazing το οτι ανθίζει μες την κρυάδα:)

Πρασινάδα είπε...

Εν μακριά η ανοιξη για μας δαπάνω δα αλλα το σημαντικό ειναι να την νοιωθουμε οτι έρκετε μέσα μας. Τζαι σε τουτο είμαι μαζί σου! Νοιωθω την τζαι εγώ! :)))

marilou είπε...

Μα τι αισιόδοξο ποστ. Αλλόπως εποτίζαν σε εψές :) Spring IS coming

Ρόκα είπε...

Οι συνήθεις ύποπτες πλέον... Γεια σας!
@Ράνια: Ένεν πολλά όμορφη η αμυγδαλια μου; Και πίσω εν φενεται καλά αλλά το βουνο εν χιονισμένο. Υποψιάζομαι οτι εν το Τρόοδος :)
@Πρας: Χαίρομαι Πρασινάδα μου!!
@Μαριλού: Ναι πρέπει να με εποτίζαν... Πιάνεται τζαι το γαλατουι του Χαραλαμπίδη μέσα;; :)

Jasmine είπε...

:) ουλλα εν πιο ομορφα και πιο αισιοδοξα την ανοιξη. Ανυπομονω να ερτει! Πριν λιες μερες επερπατουσα να ερτω σπιτι και ενιωθα λυπημενη χωρις να υπαρχει κανενας λογος. Εσκεφτηκα οτι μαλλον εννα φταιει ο γκριζος ουρανος. Την ανοιξη ο ηλιος καμνει τα ουλλα ομορφα. Επροβληματιστηκα που εδιαβασα το ποστ σου. Πρεπει να περιμενουμε την ανοιξη? Ή πρεπει να εβρουμε τροπους να νιωθουμε τον χειμωνα τοσο ομορφα οσο την ανοιξη? Μπορει να πρεπει να περνουμε τουτη την περιεργη φαση του χειμωνα..

Ρόκα είπε...

Γεια σου Jasmine! :)
Νομίζω εν πρέπει να αφήνουμε τον χειμωνα και τον γκρίζο ουρανό να μας χαλά την διάθεση αλλά εν γινεται αλλιώς. Αφού την άνοιξη εν ούλλα πιο όμορφα, αντικειμενικά! Σίουρα εν πρέπει να αφήνουμε τον χειμώνα να μας παίρνει πουκατω... Μακάρι ουλλοι να έχουμε τζεινο που χρειαζούμαστε για να νοιώθουμε και τον χειμώνα τζείνη την ζεστασιά του ήλιου την άνοιξη.

marilou είπε...

Επετάχτηκα και 'γω για να πω ότι άμα δεν είχαμε το χειμώνα σίουρα εν θα επεριμέναμε με ανυπομονησία την άνοιξη, αν δεν επροηγείτο μια περίοδος γκριζούρας και ατονίας,τότε τα χρώματα της άνοιξης ήταν ναν πιο θαμπά.
Έτσι εν και με τις διαθέσεις μας, για να εκτιμήσουμε τις μέρες που είμαστε καλά, πρέπει να έχουμε περάσει και λιο πιο άσχημα.
Εν ούλλα καλό να τα νιώθεις, θυμάσαι πως είσαι άνθρωπος έτσι.

Ρόκα είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου Μαριλού! :)

Dreamer είπε...

εκαμε 8κιο μερες ηλιο τζιε αλλασει η διαθεση μου εμενα! φυσικα που την τριτη παλε νερα αλλα ατε..

Ρόκα είπε...

Dear Dreamer, γεια σου!! Ναι εν ούλλους μας που αλλάσει η διάθεση :)... ατε εν πειράζει αν έρκουντε νερά που την Τρίτη.. still.. spring is coming!